sâmbătă 18 septembrie 2021 10:00
Acasă / Vaslui / Serbările din prima zi de școală, transmise online. Ministrul Educaţiei: „Directorii unităților de învățământ au și această sarcină de a recomanda participarea în sistem hibrid și online”

Serbările din prima zi de școală, transmise online. Ministrul Educaţiei: „Directorii unităților de învățământ au și această sarcină de a recomanda participarea în sistem hibrid și online”

Serbările din prima zi de școală vor fi transmise online de școli. „Directorii unităților de învățământ au și această sarcină de a recomanda participarea în sistem hibrid și online, pentru a diminua aceste aglomerări de persoane”, a precizat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.  Serbările din prima zi de școală vor fi transmise online pentru a evita […] Articolul Serbările din prima zi de școală, transmise online. Ministrul Educaţiei: „Directorii unităților de învățământ au și această sarcină de citește toată știrea…

Citește și

Mascații au luat Hușul la scotocit, în căutarea celor care vând droguri. Un tânăr de 21 de ani a fost deja arestat preventiv!

PERICOL… Mascații, polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate și procurorii DIICOT sunt pe urmele unei ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *