joi 20 ianuarie 2022 4:43
Acasă / Vaslui / Gigantul Romstal a umilit o ieșeancă fără posibilități materiale! A cumpărat filtre pentru apa murdară din fântână, dar a avut o surpriză acasă. Șefii din magazin au refuzat să înapoieze banii. Reclamanta Elena Ungureanu: „Am fost asigurată verbal ”

Gigantul Romstal a umilit o ieșeancă fără posibilități materiale! A cumpărat filtre pentru apa murdară din fântână, dar a avut o surpriză acasă. Șefii din magazin au refuzat să înapoieze banii. Reclamanta Elena Ungureanu: „Am fost asigurată verbal ”

O ieșeancă a reclamat compania Romstal, din cauză că nu i-au fost returnați banii cheltuiți pe produse. A vrut să filtreze apa din fântâna gospodăriei. În continuare, apa era plină de impurități. Elena Ungureanu a vrut să returneze produsele, dar s-a lovit de un refuz Compania Romstal, celebră pentru comercializarea instalațiilor sanitare, a fost reclamată […] Articolul Gigantul Romstal a umilit o ieșeancă fără posibilități materiale! A cumpărat filtre pentru apa murdară din fântână, dar a citește toată știrea…

Citește și

COVID-19 România, 15 ianuarie 2022: Peste 10.000 cazuri noi de Coronavirus și 455 pacienți internați la ATI

COVID-19 România, 15 ianuarie 2022:  Peste 10.000 cazuri noi de Coronavirus și 455 pacienți  internați ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *