marți 21 septembrie 2021 21:25
Acasă / Vaslui / Cum erau alimentate VIP-urile Iașului cu cocaină pură! Principalul dealer, plătit în prafuri pentru o datorie de zeci de mii de euro. Nume grele se învârt în jurul poveștii! Patronul unui restaurant celebru a căzut pe interceptări!

Cum erau alimentate VIP-urile Iașului cu cocaină pură! Principalul dealer, plătit în prafuri pentru o datorie de zeci de mii de euro. Nume grele se învârt în jurul poveștii! Patronul unui restaurant celebru a căzut pe interceptări!

Anchetatorii au refăcut drumul pe care drogurile ajungeau din Perugia sau Roma în Iași, la unul dintre cei mai notorii traficanți de droguri. Reporterii „BZI” au intrat în posesia unor interceptări ale convorbirilor telefonice purtate între Florin Vais, poreclit „Regele cocainei”, și oameni de afaceri sau consumatori din Iași. Pe interceptări a căzut administratorul restaurantului […] Articolul Cum erau alimentate VIP-urile Iașului cu cocaină pură! Principalul dealer, plătit în prafuri pentru o datorie de zeci de citește toată știrea…

Citește și

Cetățenii din Brașov au primit un mesaj RO-ALERT care începea cu avertismentul „URSUL BAAA”

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov desfăşoară o anchetă internă după ce, luni, la ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *