duminică 16 mai 2021 7:24
Acasă / Suceava / Studiu: Omega-3 și vitamina D pot reduce riscul infectării cu Covid-19, mai ales în rândul femeilor

Studiu: Omega-3 și vitamina D pot reduce riscul infectării cu Covid-19, mai ales în rândul femeilor

Administrarea de multivitamine, probiotice, Omega-3 sau suplimente precum vitamina D poate contribui la diminuarea riscului infectării cu SARS-CoV-2, mai ales în rândul femeilor, informează luni revista British Medical Journal Nutrition Prevention & Health (BMJ), citată de Agerpres. În schimb, vitamina C, zincul sau usturoiul nu au contribuit la o scădere a riscului de COVID-19, potrivit aceluiași studiu.
De la declanşarea pandemiei în 2020, potrivit experţilor de la Imperial College din Londra, s-a pus accentul pe avantajele citește toată știrea…

Citește și

Politistii suceveni va roaga sa sunati imediat la 112 daca aveti informatii despre aceasta femeie disparuta

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Suceava desfășoară activități de cautare a persoanei dispărute ILISEI ADRIANA ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *